Begin - Reisverslag uit Groningen, Nederland van Jan en Marike - WaarBenJij.nu Begin - Reisverslag uit Groningen, Nederland van Jan en Marike - WaarBenJij.nu

Begin

Door: jan en marike

Blijf op de hoogte en volg Jan en Marike

23 December 2008 | Nederland, Groningen

Toch wel bijzonder, dit reisdagboek te openen. Nu nog vanuit huis achter de p.c. Over een week of 2 zitten we in een internetcafé ergens in Thailand. Een beetje leven in 2 werelden eigenlijk (of zou dat gevoel door de eerste Lariam komen, die we vanavond gehad hebben?)Het KNMI voorspelt de eerste serieuze vorst in jaren; ondertussen denken wij na over geschikte fietskleding bij temperaturen van zo'n 30 graden!

Na vandaag zit het werk erop , we gaan kerstvieren, oliebollen eten, het jaar en onszelf uitluiden. Een nieuw jaar wacht; op 1 januari proeven we de symboliek van de nieuwjaarsrolletjes (het jaar heeft zich nog niet ontvouwd...)op 2 januari vliegen we het avontuur tegemoet. Thailand, Laos, Cambodja, Vietnam: "Here we come!".

• 01 Januari 2009 - 15:39

Peter:

De beste wensen en een goede vlucht

• 01 Januari 2009 - 17:56

Rieks En Janny.:

Lieve Jan en Marike. Een hele goede vlucht gewenst. Geniet van al het moois wat jullie daar te zien zullen krijgen. In gedachten fietsen we met jullie mee. (Lekker makkelijk he)
    Liefs, Rieks en Janny.

• 02 Januari 2009 - 15:41

Henk Damminga:

2 januari - Langs deze weg al het beste toegewenst , zal met enige regelmaat deze site bezoeken om jullie avonturen te lezen en er bij weg te dromen.
    Ik ben benieuwd !(en jaloers)

• 02 Januari 2009 - 18:13

Peter En Ina:

Hallo Jan en Marike.
    We hopen dat jullie reis vandaag goed begonnen is.
    Op naar de zon.
    Geniet met volle teugen.

groetjes en de beste wensen voor een heel gelukkig 2009

• 02 Januari 2009 - 19:42

Ilse:

Nou jongens, veel plezier! Hopelijk lezen we snel wat over jullie. 'K ben benieuwd hoe al het nieuwe leventje eruit ziet.

• 02 Januari 2009 - 21:27

Mirthe:

Lieve Jan en Marike,

Inmiddels zitten jullie al 10,5 uur in het vliegtuig. Over 1,5 uur kunnen jullie even de benen strekken op het vliegveld van Kuala Lumpur.
    Gek idee hoor, jullie zijn nu al bijna aan de andere kant van de wereld! En dat in 1 dag...

De vlaggetjes hangen hier al aan de kast. :)
    Ik denk aan jullie!

Liefs, Mirthe

• 02 Januari 2009 - 22:10

Peter V.d. Hulst:

Hoi jan en Marike,

Ik vind het erg stoer en uitdagend wat jullie gaan doen! Heel veel plezier en ik zal jullie op de voet gaan volgen! Deze site wordt uiteraard bij de LB-site gelinkt.

Bij deze de beste wensen natuurlijk.

• 02 Januari 2009 - 22:33

Eva:

David, Annemiek, kar en auto zijn weer heelhuids terug. Wens jullie ook een behouden reis en natuurlijk heel veel plezier!! De boys maken ruzie over wie de globe op de kamer mag, we doen maar om en om!! Wij schaatsen nog ff verder terwijl jullie verbranden.
    Groetjes Eva (Jakob Jurgen Rutger)

• 03 Januari 2009 - 10:17

Annemieke En David:

Lieve Jan en Marike,

Als het goed is zijn jullie inmiddels in Chiang Mai. Hopelijk hebben de fietsen (en jullie natuurlijk!) de vliegreis overleefd.
    We zijn erg jaloers, omdat we weten dat het super is daar. Geniet ervan!!!

Liefs, Annemieke en David

• 03 Januari 2009 - 15:53

Bert Bos:

Een goede reis toegewenst en voor het nieuwe jaar heel veel geluk,gezondheid en vooral veel reisplezier.
    We blijven jullie volgen.

• 03 Januari 2009 - 16:21

Harry En Elly:

Hoi Jan en Marieke. Mooi zo'n site, we blijven jullie op de voet volgen en wensen jullie heel veel plezier en lekker genieten.

groetjes Harry en Elly.

• 04 Januari 2009 - 21:32

Janny Klarus:

Heel veel plezier in de komende maanden. Na een lange voorbereiding zitten jully nu dan op de fiets.Ik zal de verhalen zeker volgen.
    groet Janny